Wedstrijdverslagen week 38

Altior pakt de punten in St-Oedenrode

Rooi 1 – Altior 1
Zondag 22 september stond de wedstrijd tegen Rooi 1 op het programma. De eerste uitwedstrijd waar Altior belangrijke punten kon pakken om mee te blijven doen om de koppositie. Iedereen stond dus op scherp. Altior begon sterk aan de wedstrijd, al snel werd het 0-2. De organisatie in de aanval stond goed, maar niet alle kansen werden benut. Altior ging met 2-6 de rust in. Na de rust was het doel: niet verslappen. In de beginfase van de tweede helft lukte dit. Altior liep uit naar 3-13. Rooi kwam toch nog terug in de wedstrijd, omdat Altior de focus even verloor en ook door het mooie warme nazomerweer sloeg bij de dames de vermoeidheid toe. Hierdoor kreeg Altior toch nog enkele onnodige doelpunten tegen. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 7-15 en waarin wederom hard is gewerkt voor 2 hele belangrijke punten. Op naar zondag 29 september waarin de mede koploper uit Nuland de dames van Be Quick op bezoek komen. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Maar daarvoor op donderdag 26 september is er nog de bekerwedstrijd tegen Sportclub Loosbroek aan de Droevendaal. Die wedstrijd begint om 20.00 uur. Tot dan !!!

SCMH 2 – Altior 2                            Uitslag: 17-13

ODIO 2 – Altior 3                              Uitslag: 14-10

Altior 4 – Springfield 3                     Uitslag: 11-5

De Korfrakkers 5 – Altior 5              Uitslag: 5-4

Rooi 3 – Altior 6                               Uitslag: 8-4

DAW Schaijk MW2 – Altior MW1   Uitslag: 10-13

Altior MW2 – Tovido MW1             Uitslag: 6-7

Rosolo A1 – Altior A1                      Uitslag: 11-7