DailyLean, sponsort elk Altior-team.

DailyLean, sponsort elk Altior-team.

Afgelopen week werden er bij Altior “HEEL VEEL” bidons uitgereikt. DailyLean had besloten dat alle teams bij Altior een mooi rekje kregen met daarin de bidons. Wij bedanken dan ook met name Yvonne voor dit mooi gebaar. Maar wie is DailyLean zult u zich afvragen en wat doen ze. Nou bij DailyLean zijn Uw medewerkers de Helden!

Met behulp van diverse optimalisatietools verandert DailyLean uw organisatie van een stroef lopende machine in een ultramoderne sneltrein. Hierin zijn de klanten, de medewerkers en de focus op tijd en verspillingen belangrijke elementen voor een succesvol verandertraject. We combineren teamcoach methoden met Lean, Agile en QRM methodieken. Zo starten wij vaak een traject met een organisatie opstelling of een drijfverenanalyse om te achterhalen waar de schoen echt wringt. De mens is bij ons de belangrijkste schakel. Ons motto is dan ook Zonder Team Geen Lean.

Ontdek de impact van systemen op jouw leven!

Om mensen kennis te laten maken met de methodiek van opstellingen organiseren wij een proeverij in systemisch werk op
zaterdag 16 november in de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther. Tijdens deze proeverij ga je ontdekken hoeveel invloed systemen ongemerkt hebben op jouw denken, doen en leven. Je leert niet alleen de systemen beter te doorgronden, maar vooral ook hoe je deze kunt gebruiken om jouw persoonlijke groei te bevorderen. Je gaat oplossingen leren zien waar je nu belemmeringen ervaart door met een andere blik naar situaties te kijken. Voor meer informatie en/of aanmelding stuur een mailtje naar yvonne@dailylean.nl of bel met ons nummer 06-14014402.