Feestprogramma Altior 75 jaar

Op vrijdagavond begint voor Altior dat dit jaar 75 jaar bestaat het feestprogramma. De B – C en D jeugd beginnen met een vriendentoernooi waarin er word gekorfbald en gevoetbald tegen jongens van vv Heeswijk en Avesteijn. Het begint om 19.00 uur.

Op zaterdagmorgen is er voor de kleine jeugd eerst een feestelijk ontbijtje met aansluitend het bekende ouder-kindtoernooi. s’Middags is er dan nog het vriendentoernooi waarin de A-jeugd en de seniorenteams het onderling tegen mekaar opnemen met teams die bestaan uit 4 dames en 4 heren. Ook is er vanaf 14.00 uur het ontmoetingsmoment voor Oud-leden! Tijdens deze middag is de trekking van de grote loterij onder leiding van notaris Dielissen. Wilt U tijdens de wedstrijdjes komen kijken jullie zijn van harte welkom, en wil je nog meedoen aan de grote loterij, loten zijn dan nog verkrijgbaar.

Op zaterdagavond is er dan nog het grote feest in de tent voor alle genodigden. Hopelijk hebben we mooi weer en gaan we een prachtig weekend tegemoet. Misschien tot dan!