Nieuwsbrief september 2022

Start seizoen
We zijn weer klaar voor een nieuw seizoen bij Altior! De trainingen zijn begonnen zodat we over een paar weken weer klaar zijn voor de eerste wedstrijden. Dit weekend gaan de jeugdteams van Altior zelfs al op toernooi in Mariaheide! 

Ook staan er weer een hoop activiteiten gepland voor dit seizoen. Zie de tabel hieronder. Let op, deze data en info zijn nog wel onder voorbehoud. Houd te zijner tijd de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie. 

DatumWatVoor wie?
Zondag 23 oktoberAfsluiting eerste seizoenshelftSenioren
Vrijdag 4 novemberSpeurtochtWelpen, F, E en D
Eerste week decemberPieten trainingWelpen, F, E en D
Maandag 19 decemberKerstborrelSenioren, Midweek A
Vrijdag 27 januariWinter knutsel avondWelpen
CarnavalCarnavalstrainingWelpen, F, E en D
Vrijdag 17 maartQuizSenioren, Midweek, A
Vrijdag 14 aprilJeugdavondWelpen, F, E en D
Ntb in juniKorfbal vs voetbalC, B en A
Ntb in juniOuder kind toernooiWelpen, F, E, D en C

Adresboekje
In de bijlage is het adresboekje te vinden met alle commissies en leiding inclusief mailadres en telefoonnummer. Heb je een vraag of wil je je ergens voor aanmelden? Hierin kun je vinden wie je kunt bereiken. 

Oefenwedstrijd
Er staan voorafgaand aan de competitie een aantal oefenwedstrijden gepland. Hiervan zijn de teams op de hoogte gebracht door de leiding. Zo speelt de A1 dinsdag om 18:00 thuis hun eerste vriendschappelijke pot. Wil je meer oefenwedstrijden zien? Volg voor de teams en tijden de socials!

Trainer selectie
Ook de selectie is alweer vol energie aan het nieuwe seizoen begonnen. Zij spelen dit seizoen onder leiding van Kacper Nowak. Kacper heeft voorgaande seizoen Altior 2 al getraind en gecoacht, en wij zijn heel blij te kunnen zeggen dat hij dit aankomend seizoen voor Altior 1 gaat doen. 

Kort douchen
Je kunt het bijna niet gemist hebben, de gasprijzen zijn de laatste tijd door het dak gegaan. Zo ook voor Altior. Hierbij een oproep aan iedereen om een beetje rekening te houden met deze hoge prijzen en de douchetijd te beperken tot een minimum. 

Wil iedereen daarnaast na de training en wedstrijd er zorg voor dragen dat de kleedkamers (van het team en de tegenstander) netjes worden achtergelaten. Dus afval in de afvalbakken, douche droogtrekken en alles op zijn plaats terugzetten.

Kleding wassen
De rokjes en shirtjes voor de wedstrijden worden binnenkort verstrekt aan ieder team. Hierbij nog een reminder voor het wassen van deze kleding. Graag de rokjes en shirtjes apart wassen (anders worden de rokjes ook groen) en geen wasverzachter gebruiken! Daarnaast is de droogtrommel of een te hoge temperatuur ook niet goed voor de kwaliteit.  

Geblesseerd/in het buitenland?
Het kan zijn dat je voor een langere tijd niet kan spelen omdat je geblesseerd bent of in het buitenland zit. Meld je dan af bij het secretariaat, geef aan vanaf wanneer je niet meer speelt. Laat het vervolgens weer weten als je weer begint met spelen. Dan kan dit gecompenseerd worden in de contributie.

Doelshoppen
Het doelshoppen is al vaker voorbij gekomen. Al gezien hoe gemakkelijk het is? Kies Altior als doel en steun onze vereniging. Het kost je niets en wellicht kom je al verschillende webshops tegen waar je regelmatig shopt! Bekijk het eens via www.doelshoppen.nl.

Spelregelbewijs
Vanaf de B’s wordt het spelregelbewijs gehaald bij Altior. Dus speel je in de B’s of hoger en heb je je spelregelbewijs nog niet gehaald dan ontvang je binnenkort een mail met meer informatie en een inlogcode voor het halen van dit spelregelbewijs. Ben je al nieuwsgierig geworden? Dan kan je alvast een kijkje nemen op www.korfbalmasterz.nl

Statiegeldactie COOP
In januari, februari en juni hebben we als Altior meegedaan met de statiegeldactie van de COOP. Hiermee is een totaalbedrag opgehaald van € 465,40. Bedankt allemaal voor het doneren van het statiegeld.

We wensen iedereen een mooi, sportief seizoen met veel plezier!