Wedstrijdverslag 11 en 12 november 2017

Altior blijft nog even puntloos

De Korfrakkers 1 – Altior 1 Uitslag: 23-9
Op zondag 12 november ging Altior op bezoek bij De Korfrakkers in Erp, de Nederlands Kampioen van het afgelopen zaalseizoen. De wedstrijd begon voor Altior al heel leuk want de E1 mocht deze wedstrijd mee op lopen met de speelsters voordat de wedstrijd echt gaat beginnen. Maar het werd een sterke 1e helft van De Korfrakkers die gingen rusten met een voorsprong van 13-5. De meiden van Altior E1 mochten in de rust schietspelletje doen en die wonnen ze van De Korfrakkers D1. Altior moest gewoon meer gaan scoren om nog een goed resultaat te behalen. Maar in de 2e helft was het spelbeeld een beetje hetzelfde en bleven De Korfrakkers beter scoren dan Altior waar na het laatste fluitsignaal 23-9 op het scorebord stond. Na de wedstrijd kreeg de E1 een handtekeningenboekje waar ze de handtekeningen in konden verzamelen. Ze kregen ook ranja en chips ! Fieke, Diede, Marith, Eefke en Senna vonden het toch een spannende middag ondanks de nederlaag van Altior. Zondag 19 november speelt Altior 1 thuis in De Zaert tegen DDW 1. Aanvang 14.15 uur.

De Korfrakkers 2 – Altior 2 Uitslag: 14-12

De Korfrakkers 4 – Altior 3 Uitslag: 8-12

De Horst/Astrantia 3 – Altior 4 Uitslag: 9-2

Altior MW1 – Nijnsel MW1 Uitslag: 7-6
De eerste helft ging moeizaam voor onze aanval, de bal wilde maar niet in de korf vallen. Onze verdediging had het daar op sommige momenten moeilijk mee. Met rust keken we tegen een 0-1 achterstand aan. We gaven de moed niet op en wisten het spel om te zetten naar een voorsprong, 2-1. Dit werd helaas ingehaald door de dames uit Nijnsel en met een gelijkspel, 4-4 begonnen we opnieuw met uitbouwen. Na een afgekeurd afstand schot aan onze kant, lukte dit naar een stand van 6-4 en 7-5. Vlak voor tijd kregen onze tegenstandsters nog een kort schot in de korf maar hielden we de 2 punten toch in eigen huis.

Stormvogels A1 – Altior A1 Uitslag: 6-7

DSV A3 – Altior A2 Uitslag: 6-7

SVOC’01 B1 – Altior B1 Uitslag: 5-14

Celeritas B1 – Altior B2 Uitslag: 12-3

Altior B3 – De Horst B1 Uitslag: 3-12

Altior C1 – VIOS C1 Uitslag: 16-2

Altior C2 – Avanti C1 Uitslag: 3-19

Altior C3 – Quick Up C1 Uitslag: 7-7