Wedstrijdverslagen 14 en 15 december 2019

Altior verspeelt kostbare punten        

ODIO 1 – Altior 1                                     Uitslag: 16-11
Op zondag 15 december mocht Altior 1 afreizen naar Millingen, om daar tegen Odio de laatste wedstrijd van 2019 te korfballen. De dames uit Heeswijk-Dinther begonnen niet scherp genoeg aan de wedstrijd, waar de thuisploeg wel het vizier op scherp had. Resultaat was een 4-0 achterstand. De hele eerste helft ontbrak het aan concentratie, met als resultaat een 9-3 achterstand in de rust. In de tweede helft liet Altior zien wel met lef te kunnen korfballen, maar terugkomen in de wedstrijd lukte niet. De eindstand was 16-11. Omdat de directe concurrent ook punten liet liggen, staat Altior nu samen met Odio en ONA op een gedeelde eerste plaats. De volgende wedstrijd wordt op zondag 12 januari 2020 gespeeld. Altior wenst iedereen Prettige Feestdagen en een gezond en sportief 2020. Tot dan!

Stormvogels 2 – Altior 2                   Uitslag: 10-14

De Horst 2 – Altior 3                           Uitslag: 10-14

Nijnsel 3 – Altior 4                               Uitslag: 13-9

Altior 5 – Korloo 2                                Uitslag: 11-7

Altior MW1 – NDZW MW1                  Uitslag: 6-5
Voorafgaand aan de wedstrijd mochten we mooie trainingsjassen ontvangen van Hugo Smits Software Ontwikkeling. Onze dank is groot en staan er nu weer representatief uit! Daarna volgde de altijd spannende partij tegen de ploeg uit Vlijmen/ Haarsteeg en het was deze keer zéér de vraag wie met de winst naar huis zou gaan. Na een benutte strafworp aan onze zijde was het NDZW die 3x scoorde uit een doorloop alvorens wij de stand gelijk trokken. Vlak voor rust scoorden onze tegenstandsters uit een kort schot.
Na de pauze namen wij het heft in handen en na 2 doelpunten stonden wij weer aan kop. Door een benutte strafworp van NDZW leek het erop dat we de punten zouden gaan delen. In een zinderende slotfase konden we alsnog de winst in eigen huis houden door een afstandsschot die nauwelijks de mand van de korf raakte. De ontlading was groot en voelbaar door de hele zaal. Wij waanden ons bijna kampioen en de tegenstandsters baalden enorm!

Corridor R1 – Altior R1                        Uitslag: 3-3

Altior A1 – DAW Schaijk A1               Uitslag: 9-10

Altior B1 – Tovido B1                           Uitslag: 24-3

Altior C1 – De Korfrakkers C1          Uitslag: 0-15

Altior C2 – NDZW C1                            Uitslag: 2-4

Altior D2 – TOG D1                               Uitslag: 1-12

MOSA’14 E1 – Altior E1                       Uitslag: 2-6

Tovido E1 – Altior E2                           Uitslag: 1-8