Wedstrijdverslagen 5 en 6 oktober 2019

Altior onderuit in de regen

Altior 1 – Rooi 1
Op zondag 6 oktober mocht Altior in de stromende regen thuis spelen tegen KV Rooi. De pupil van de week Bibi van Zoggel zag dat het Altior niet lukte om een vuist te maken tegen Rooi en dat de dames de warme kleedkamer in gingen met een ruststand van 1-6. In de tweede helft lukte het vaker om de korf te vinden, maar met een eindstand van 3-9 gingen de punten naar Sint Oedenrode. Zondag 13 oktober speelt Altior de uitwedstrijd tegen Spes in Milsbeek. Een erg belangrijke wedstrijd, dus alle support is van harte welkom.

DAKOS 2 – Altior 2                              Uitslag: 7-8

De Horst 2 – Altior 3                           Uitslag: 4-5

Altior 4 – KVS’17 2                               Uitslag: 8-5

Altior 5 – Eendracht 1                       Uitslag: 3-5

Altior MW1 – Be Quick MW1           Uitslag: 7-6
Voortvarend gingen we te werk en al snel stonden we met 2 doelpunten voor. De nieuwe samenstelling van het team van de tegenstandsters zorgde er voor dat we enkele doelpunten uit konden lopen. Tot 5-2 hadden we de touwtjes in handen maar daarna konden onze gasten alleen tot scoren komen. We gingen de rust in met 6-5 op het scorebord. De tweede helft ging een stukje moeizamer maar dat was bij beide teams het geval. Dit keer trokken we aan het langste eind en hielden we de winst thuis.

De Korfrakkers R1 – Altior R1        Uitslag: 3-2

Altior A1 – Prinses Irene A1            Uitslag: 9-8

Altior A2 – Avanti A2                          Uitslag: 9-2

NKV B1 – Altior B2                              Uitslag: 5-10

Celeritas B1 – Altior B3                    Uitslag: 9-0

Astrantia C1 – Altior C2                    Uitslag: 18-2

Rooi D1 – Altior D1                             Uitslag: 1-9

Altior D2 – Be Quick D1                    Uitslag: 0-13