Wedstrijdverslagen 7 en 8 april 2018

Altior wint van hekkensluiter

Altior 1 – Klick’15/Miko’76         Uitslag: 10-8
Op zondag 8 april kwam de hekkensluiter van de hoofdklasse uit Wilbertoord op bezoek. Op papier een makkie maar in werkelijkheid toch nog een zware klus !!  De pupil van de
week Lisa van Doorn zag dat Altior in het begin van de wedstrijd een kleine voorsprong nam, maar het verschil kon niet echt groter gemaakt worden. De gasten gaven goed partij en bleven het Altior heel lastig maken, het scoren ging ook niet makkelijk maar de dames van Altior gingen toch rusten met een 5-3 voorsprong. Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde, Altior kon niet echt een vuist maken en kreeg het in de laatste minuten nog zwaar toen de gasten gelijk kwamen bij een stand van 8-8. Maar met een tandje erbij ging het voordeel toch in de slotminuten naar Altior dat met een nipte overwinning van 10-8 toch de 2 punten in eigen huis hield. Zondag 15 april spelen de dames de uitwedstrijd tegen Klimroos in Hoogeloon om 13.00 uur.

Altior 2 – Be Quick 2                      Uitslag: 10-13

De Korfrakkers 2 – Altior 2         Uitslag: 15-8 (inhaalwedstrijd)

Altior 3 – ODIO 2                             Uitslag: 8-11

DAW 4 – Altior 4                              Uitslag: 6-11

Flash MW1 – Altior MW1             Uitslag: 7-6

De Korfrakkers R1 – Altior R1    Uitslag: 8-4

Altior A1 – DSV A1                           Uitslag: 8-9

De Korfrakkers A3 – Altior A2   Uitslag: 6-10