Wedstrijdverslagen week 12

Altior verliest laatste wedstrijd in de zaal

VIOS/Spes 1 – Altior 1
De laatste competitiewedstrijd tegen de kampioen VIOS/Spes stond afgelopen zondag 26 maart op het programma. Tot dusver waren de dames uit Ottersum ongeslagen, dus Altior was gebrand om punten te pakken. Helaas was Altior de eerste 10 minuten niet scherp en kwam daardoor al snel op een 6-0 achterstand. Altior wist zich te herpakken met vertrouwen op eigen kunnen en kon VIOS/Spes uit het spel halen door meer druk te geven in de verdediging. Ruststand was 8-4. Na de rust kwamen beide ploegen weer fel uit de kleedlokalen. Altior wist het gat kleiner te maken en rondde meer kansen af tot een tussenstand van 14-14 in de laatste 5 minuten. Helaas trok VIOS/Spes de wedstrijd toch nog naar zich toe en werd de eindstand 16-14. Altior mag trots zijn en kijkt uit naar het buitenseizoen waar er nog veel beslissende wedstrijden gespeeld gaan worden voor handhaving in de Topklasse.

VIOS/Spes 3 – Altior 3                      Uitslag: 12-15

Corridor 3 – Altior 4                          Uitslag: 9-8

Vessem/Winty 3 – Altior 5               Uitslag: 14-7

Olland MW1 – Altior MW1              Uitslag: 6-9

Altior MW2 – MOSA’14 MW1         Uitslag: 5-9

Swift A1 – Altior A1                          Uitslag: 9-29

VMS’21 A1 – Altior A2                      Uitslag: 10-4

Altior B2 – De Korfrakkers B2          Uitslag: 5-6