Wedstrijdverslagen week 37

Altior wint overtuigend in Schaijk

DAW Schaijk 1 – Altior 1 ​​ Uitslag: 5-11
Zondag 17 september stond de eerste wedstrijd van de competitie op het programma. Altior reisde af naar DAW, te Schaijk. Het eerste doelpunt voor Altior werd al gelijk in de eerste aanval gemaakt. De verdediging hield het enorm goed dicht. DAW kreeg veel druk in de aanval waardoor ze moeilijk tot scoren kwamen. Zo ging Altior met 2-8 de rust in. De tweede helft verliep, helaas voor Altior een stuk moeizamer. Het werd moeilijker de juiste aanvallen op te zetten. Altior kreeg meer druk van DAW en verloor de focus op het scoren. Gelukkig had Altior een ruime voorsprong waardoor de winst binnen is gehaald en de eerste punten mee naar Heeswijk-Dinther gaan! Op naar zondag 24 september wat een zeer speciale middag gaat worden. Willen jullie daar bij zijn dan zien we jullie zeker aan de Droevendaal. Tot dan!

Be Quick 2 – Altior 2 ​​Uitslag: 10-10

Rooi 2 – Altior 3 ​​​Uitslag: 7-7

Altior 5 – Sportclub Loosbroek 3 Uitslag: 4-3

Flash MW 2 – Altior MW1 Uitslag: 3-9

Altior MW2 – Flash MW1 ​​Uitslag: 8-11

De Korfrakkers A1 – Altior A1 Uitslag: 12-5

Altior A2 – Be Quick A2 ​​Uitslag: 6-4

De Korfrakkers B1 – Altior B1 Uitslag: 20-9