Wedstrijdverslagen week 41

Altior vergeet zichzelf te belonen

Altior 1 – Be Quick 1
Zondag 16 oktober stond er een hele belangrijke wedstrijd op de planning, namelijk Altior tegen Be Quick uit Nuland. Be Quick staat bovenaan in het klassement en na de goede wedstrijd van vorige week, was Altior nog meer gebrand om het thuispubliek en de pupil van de week Pien van Helvoirt een goede wedstrijd te laten zien en de punten in Heeswijk-Dinther te houden. Verdedigend stond Altior als een huis. Aanvallend zaten er hele mooie aanvallen tussen, alleen Altior beloonden zichzelf te weinig met doelpunten. Ondanks dat stond Altior de eerste helft met 4-2 voor. Na de rust ging het enorm gelijk op, iedere keer scheelde het maar één doelpunt. 3 minuten voor het einde van de wedstrijd werd de gelijkmaker gescoord. Helaas kreeg Altior door een verdedigende fout een strafworp tegen in de laatste minuut die Be Quick goed heeft benut. Einduitslag 8-9. Enorm balen dat de punten niet in Heeswijk-Dinther zijn gebleven, maar met het spel wat Altior zondag liet zien gaan ze vol overtuiging en goede moed de zaalcompetitie in! We zien de trouwe supporters dan wel weer!

Altior 2 – Be Quick 2                                      Uitslag: 8-13

Altior 3 – Rosolo 3                                         Uitslag: 2-8

Altior 4 – Flash 2                                            Uitslag: 7-11

De Korfrakkers 5 – Altior 5                            Uitslag: 9-7

Altior 5 – Korloo 3                                          Uitslag: 11-7 (d.d. 13 okt.)

SDDL 1 – Altior 6                                            Uitslag: 14-4

Altior MW1 – Spoordonkse Girls MW1        Uitslag: 6-5

De Korfrakkers MW2 – Altior MW2              Uitslag: 8-9

Be Quick A1 – Altior A1                                 Uitslag: 6-10

Altior A2 – De Korfrakkers A2                       Uitslag: 4-10

Altior B1 – De Korfrakkers B1                        Uitslag: 1-15

VMS’21 B2 – Altior B2                                   Uitslag: 3-17

Altior C1 – DAW Schaijk C1                            Uitslag: 7-2