Wedstrijdverslagen week 46

Altior begint competitie met overwinning

Altior 1 – DAKOS 1
Op zondag 20 november ging de zaalcompetitie van start, met op de planning de wedstrijd tegen DAKOS uit Someren. Altior ging goed van start en begon sterk aan de wedstrijd. De aanvallen liepen goed en ze kwamen al snel op een 3-0 voorsprong. De verdediging stond als een huis. De Pupil van de Week Fiene Hendriks zag dat er veel druk uitgeoefend werd op de dames van DAKOS waardoor zij moeilijk tot aanvallen en scoren kwamen. De doelpunten in de eerste helft vielen voornamelijk bij Altior waardoor ze met 7-1 de rust in gingen. DAKOS werkte ook hard en gaf niet op. Ook bij hun vielen na rust wat doelpunten waardoor ze terug kwamen op 9-6. De aanvallen liepen in de tweede helft wat moeizamer, maar door goed verdedigende druk te geven kon DAKOS niet verder aanhaken. De eindstand werd 11-6.
Zondag 27 noverber speelt Altior de uitwedstrijd tegen De Peelkorf in Venray om 17.15 uur.

Altior 2 – Swift 2                              Uitslag: 22-8

Altior 4 – Flamingo’s 2                     Uitslag: 20-4

VMS’21 3 – Altior 6                          Uitslag: 7-13

Altior A1 – Rosolo A1                      Uitslag: 14-8

Altior A2 – Vessem/Winty A1         Uitslag: 19-11

SVOC’01/United B1 – Altior B1       Uitslag: 10-3

Be Quick B2 – Altior B2                   Uitslag: 10-7

Rooi C1 – Altior C1                           Uitslag: 4-19