Wedstrijdverslagen week 48

Altior verliest in de slotfase

De Peelkorf 1 – Altior 1
Zondag 3 december reisde Altior af naar Venray voor een wedstrijd tegen De Peelkorf. Het zou een spannende wedstrijd gaan worden want beide ploegen lieten eerder al zien aan elkaar gewaagd te zijn. De Peelkorf begon fel aan de wedstrijd, waar Altior steken liet vallen. Altior kwam daardoor al snel op een achterstand. Altior wist het gat wel wat kleiner te maken maar bleef lange tijd met 2 doelpunten achter staan. Zo ging Altior met 10-8 de rust in. Altior bleef hard werken en kwam uiteindelijk nog, in de laatste minuten met 16-16 op gelijke hoogte. Helaas kregen de dames uit Heeswijk-Dinther in de laatste minuten een strafworp tegen waardoor Altior met 17-16 verloor. Zondag 10 december speelt Altior 1 om 17.30 uur in de sporthal De Zaert tegen MKV 1 uit Milheeze. Daarvoor spelen onze dames van het 2e,3e en het 4e hun wedstrijd. Tot dan!

Be Quick 2 – Altior 2                         Uitslag: 9-8

DSV 2 – Altior 3                                 Uitslag: 9-7

Corridor 3 – Altior 4                          Uitslag: 11-14

Altior 5 – Rooi 4                                Uitslag: 15-2

Altior 6 – Rooi 3                                Uitslag: 13-13

Flash MW2 – Altior MW1                Uitslag: 6-11

Altior MW2 – Rooi MW1                  Uitslag: 3-4

De Korfrakkers A1 – Altior A1          Uitslag: 15-7