Wedstrijdverslagen week 9

Altior neemt de punten mee naar huis

ODIO 1 – Altior 1
Zondag 5 maart stond de wedstrijd tegen ODIO 1 op de planning voor Altior 1. De dames reisden af naar Millingen aan de Rijn met één doel: de punten meenemen naar Heeswijk-Dinther. Altior begon fel aan de wedstrijd en ze wisten elkaar in de aanval goed te vinden en hele goede kansen uit te spelen. Er werd veel gescoord, ze gingen zo ook de rust in met 8-12. ODIO gaf niet op in de tweede helft en gaf Altior veel druk in de aanval, ze konden wel de aanvallen spelen maar het scoren verliep moeizamer. Hierdoor kwam ODIO terug tot 11-14. Na een time-out kreeg Altior vertrouwen en vielen de ballen gelukkig weer in de korf. Eindstand 12-19. Dit vertrouwen neemt Altior mee naar a.s. zondag 12 maart de laatste thuiswedstrijd van de binnen competitie tegen KVC uit Hoogeloon. De wedstrijd begint om 15:30 uur in sporthal De Zaert. Publiek is zoals altijd zeer welkom! Tot dan.

Oxalis 2 – Altior 3                              Uitslag: 8-22

Flash 2 – Altior 4                               Uitslag: 12-8

DSV 3 – Altior 5                                 Uitslag: 9-11

Altior 6 – Prinses Irene 4                 Uitslag: 15-16

Prinses Irene MW2 – Altior MW2   Uitslag: 8-6

Altior A1 – Melderslo A1                 Uitslag: 12-21

Altior A2 – Bladella A1                     Uitslag: 10-12

Be Quick B1 – Altior B1                    Uitslag: 5-4